Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lama buldozer multifunctionala cu inclinare LTDL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Lama buldozer multifunctionala cu inclinare LTDL

Lama de inclinare LTDL este definita ca fiind multifunctionala deoarece este posibila efectuarea mai multor tipuri de lucrari, in special operatii de nivelare a suprafetelor mari, dar si operatii de excavare (chiar grele) a solului, operatiuni de umplere etc.

De fapt, LTDL este echipat standard cu o contraplaca spate echipata cu un cilindru hidraulic central si 2 ghidaje laterale cromate pentru a permite lamei o miscare suplimentara pe o axa verticala cu o deplasare de 300 mm. facandu-l o alternativa valabila la nivelatorii de nivel. Aceasta miscare suplimentara se adauga celor 2 miscari hidraulice clasice ale lamelor de inclinare, si anume unghiul si oscilatia (inclinarea) lamei dreapta / stanga.

Lucrul cu LTDL este simplu si functional. Este o aplicatie compacta care lasa campul vizual complet liber pentru operatorul din cabina. In comparatie cu lamele proiectate exclusiv pentru lucrari de nivelare, LTDL ofera posibilitatea de a angula si, prin urmare, de a muta solul colectat lateral in timpul operatiei de nivelare, permitand o dozare usoara a cantitatii de sol de pe lama in fiecare faza de lucru.

In plus, cu LTDL este posibil sa se efectueze operatii de nivelare chiar si in apropierea colturilor, in cazul in care prezenta peretilor ar face imposibila functionarea cu un nivelator din cauza cadrului frontal. Prezenta unui distribuitor proportional pe lama permite automatizarea completa a functiilor hidraulice cu un sistem de autonivelare a semnalului laser. In virtutea acestui lucru, LTDL este echipat standard cu 2 placi laterale pe care sa fixeze stalpii de sustinere pentru receptoarele semnalului laser trimis de nivelul pe cele 3 picioare. Pentru a minimiza riscul de inclinare, va recomandam sa combinati LTDL exclusiv pe miniincarcatoare incepand de la 35 chintale din greutatea de functionare.

contacte:
parts@italechipamente.com
office@italutilaje.ro
Tel./fax.     +40 314 212 397
Tel.mobil   +40 760 323 022
Mobil/Whatsapp +40 799 880 039
www.italutilaje.ro

Instalatii si Echipamente s.r.l
CIF/VAT/IVA  RO34671116
sediu social:
Str. MITARI, Nr.10,C.P. 052384,
Bucuresti -ROMANIA

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura