Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Nivelator/greder Uemme Cobra-atasament pentru miniancarcator

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Seria reinnoita de nivelatoare Cobra ofera 4 modele ideale pentru efectuarea unor lucrari de nivelare, care au solutii tehnice care fac ca intreaga gama sa fie unica in felul sau. Lama de nivelare este echipata cu o muchie de taiere cu surub dublu din otel rezistent la uzura, deci este reversibila si usor de inlocuit.

Lama de nivelare poate fi deplasata hidraulic la dreapta sau la stanga orizontal cu mai mult de 40 cm pornind de la pozitia centrala, in plus, 2 cilindri hidraulici cu actiune dubla permit rotirea lamei de nivelare de 34 (unghi), in timp ce alti 2 cilindri permit lama sa se balanseze 35 (inclinare) la stanga si la dreapta.

Fiecare functie hidraulica a COBRA poate fi controlata manual printr-unul dintre cele 6 tipuri de comenzi disponibile pentru a alege, poate fi facuta complet automata prin utilizarea unui sistem de autonivelare a semnalului laser sau poate fi realizata cu control hibrid sau ambele controlate manual care automatizat cu sistem de autonivelare cu laser.

Cadrul compact cu un design reinnoit are axul de sustinere a anvelopei rotativ 360 inserat in interiorul acestuia, o solutie care ofera o rezistenta structurala considerabila, in timp ce scaunul distribuitorului a fost obtinut in interiorul cadrului, satisfacand astfel maximul vizibilitate pentru operator.

Distribuitorul cu care sa fie echipat fiecare model COBRA poate fi ales ca tip on / off sau proportional, acesta din urma garantand performante extrem de precise, lucrand in modul manual si chiar mai mare daca functiile hidraulice sunt gestionate autonom de un sistem de autonivelare. semnal laser. Echipamentul standard COBRA este completat cu 2 placi laterale aplicate pe lama de nivelare pe care puteti fixa cu usurinta stalpii de sustinere ai receptoarelor pentru semnalul laser trimis de nivelul pe cele 3 picioare.

Ca accesorii (care pot fi solicitate la comanda sau pot fi instalate ulterior) exista 2 panouri laterale reglabile mecanic pe pozitii fixe la 45 sau 90 care pot fi instalate direct pe lama de nivelare si o banda de otel care poate fi surubata la partea superioara a lamei de nivelare, pentru a la aceasta inaltime mai mare si, prin urmare, capacitatea de a manipula mai mult material.

Nivelatorul COBRA transforma buldozerul, lopata sau buldoexcavatorul intr-un motograder de inalta performanta cu care puteti efectua lucrari de nivelare de inalta precizie simplu si extrem de rapid.

contacte:
parts@italechipamente.com
office@italutilaje.ro
Tel./fax.     +40 314 212 397
Tel.mobil   +40 760 323 022
Mobil/Whatsapp +40 799 880 039
www.italutilaje.ro

Instalatii si Echipamente s.r.l
CIF/VAT/IVA  RO34671116
sediu social:
Str. MITARI, Nr.10,C.P. 052384,
Bucuresti -ROMANIA

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura