Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brat excavare Uemme pentru miniincarcatoare/tractoare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Brate excavare Uemme E21/E24/E25/E28/E30/E32/E35.

Gama de buldoexcavatoare industriale U.EMME special concepute pentru combinatii pe miniincarcatoare si pe senile, consta din 7 modele care combina rezistenta si puterea cu versatilitatea si fiabilitatea. Fiecare model are 2 cilindri hidraulici suprapusi care permit rotirea bratului cu 180 , in plus bratul articulat poate fi deplasat orizontal spre dreapta si spre stanga pe cadru.

Aceste doua caracteristici fundamentale permit efectuarea foarte usoara a sapaturilor pe perete pentru crearea de transee sau santuri. Deschiderea si inchiderea cilindrilor de blocare a bratului pe cadru sunt mecanice ca standard, dar pot fi solicitate hidraulic. Fiecare model de buldoexcavator industrial U.Emme este echipat standard cu picioare de stabilizare hidraulice independente echipate cu o supapa bloc pentru a asigura performante excelente de excavare chiar si in cazul unor pante abrupte, suport inclinat al distribuitorului pentru a putea controla confortabil si eficient fiecare functie hidraulica folosind parghii speciale din interiorul cabinei si galeata sapatoare cu dinti insurubati. Pentru a fixa buldoexcavatorul la cadrul incarcatorului, fiecare buldoexcavator industrial U.Emme este insotit de un kit de siguranta constand dintr-o legatura specifica a carei functie este tocmai de a fixa buldoexcavatorul la buldozer intr-un mod ferm si sigur.

Stifturile si bucsele imbinarilor principale sunt realizate din otel calit, calit si macinat. Seria de buldoexcavatoare industriale U.Emme ofera masini cu performante unice, care pot fi apreciate in toata marea varietate de lucrari de excavare necesare in sectorul constructiilor, dar nu numai. Prin echiparea buldoexcavatorului cu un sistem hidraulic auxiliar, va fi posibila inlocuirea galetii de excavare cu echipamente hidraulice precum ciocane de demolare, tocatoare, melci, clesti etc.

contacte:
parts@italechipamente.com
office@italutilaje.ro
Tel./fax.     +40 314 212 397
Tel.mobil   +40 760 323 022
Mobil/Whatsapp +40 799 880 039
www.italutilaje.ro

Instalatii si Echipamente s.r.l
CIF/VAT/IVA  RO34671116
sediu social:
Str. MITARI, Nr.10,C.P. 052384,
Bucuresti -ROMANIA
Trimite mesaj
Din Gura in Gura