Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Turbofreza de zapada Uemme Yeti HD-I

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Aplicatie special conceputa pentru a satisface nevoile celor care detin o lopata sau un buldoexcavator si nu pot utiliza o turbina de zapada din cauza absentei unui sistem hidraulic auxiliar sau a puterii reduse pe care o ofera in ceea ce priveste debitul redus de ulei. rpm motor.

De fapt, Yeti HD-I este o suflatoare de zapada frontala cu doua trepte, alimentata independent de un motor diesel Perkins si este echipata cu un reductor si un limitator de cuplu. Echipat cu o lama de razuire cu suruburi din otel rezistent la uzura, elice de spargere a ghetii in HARDOX , cos de evacuare a zapezii si ap reglabil hidraulic, este cuplat la un cadru cu functie de sustinere pentru pachetul de alimentare in linie cu 4 cilindri, pentru componentele transmisiei si pentru rezervorul de 100 litri. Intregul cadru este sustinut de o pereche de roti pivotante duble de 360 ​​ si este combinat cu suportul prin intermediul unui sistem de prindere pentru furci pentru paleti cu o sectiune interna de 165x70 mm. Echipamentul standard contine, de asemenea:

- doua tevi exibile cu cuplaje rapide care trebuie conectate la sistemul auxiliar al purtatorului pentru a furniza energie motorului pentru orientarea hidraulica a cosului de fum si a clapetei;
- setul electric standard cu buton pentru orientarea hidraulica a cosului de fum si ap de evacuare a zapezii;
- cutia de control pentru gestionarea pachetului de alimentare din cabina soferului. Yeti HD-I este o propunere completa si autonoma pentru incarcatoare pe roti si buldoexcavatoare, de fapt o alternativa avantajoasa si eficienta la suflatoarele motorizate pentru utilizare specifica.

Modele:

YETI 2300 HD-I
YETI 2400 HD-I
contacte:
parts@italechipamente.com
office@italutilaje.ro
Tel./fax.     +40 314 212 397
Tel.mobil   +40 760 323 022
Mobil/Whatsapp +40 799 880 039
www.italutilaje.ro

Instalatii si Echipamente s.r.l
CIF/VAT/IVA  RO34671116
sediu social:
Str. MITARI, Nr.10,C.P. 052384,
Bucuresti -ROMANIA

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura