Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Freza de zapada GF Gordini TNX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
GF Gordini
Out Of stock
Descriere
Freza de zapada GF Gordini TNX
Freza de zapada cu doua trepte este potrivita pentru indepartarea zapezii de pe trotuare, parcari, facilitati sportive, piete sau drumuri.
Structura complet inchisa si lateralele intarite va permit sa efectuati operatiuni de taiere a marginilor drumului.
In plus, muchia de taiere cu suruburi si interschimbabile este realizata din HB 400; aceasta garanteaza o mare rezistenta la uzura si inevitabil costuri mai mici de intretinere.
Structura robusta a turbinei de deszapezire va permite sa efectuati lucrari grele de deszapezire, si datorita productivitatii ridicate garantate de hidraulica puternica, in special la modelele TNX destinate masinilor cu debit hidraulic ridicat.
Placa de atasare este cu suruburi si interschimbabila pentru a asigura o versatilitate ridicata a frezei de zapada, care poate fi montata si utilizata pe diferite masini de operare cu diferite atasamente.
Cosul de fum are o rotatie hidraulica de 270 si o reglare a unghiului deflectoarelor care este si hidraulica, pentru a permite operatorului sa directioneze cu precizie jetul de zapada in functie de necesitati.
La cerere se poate comanda prelungirea cosului de fum (numai pentru modelele TNX), pentru a facilita incarcarea zapezii pe camion.
La cerere este posibila si reglarea hidraulica a inclinarii 10 , deosebit de utila pentru efectuarea lucrarilor unde suprafata drumului nu este aliniata, sau daca lucrati pe trotuare.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura