Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Perie cu cupa colector GF Gordini SPR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Perie cu cupa colector GF Gordini SPR
Matura cu cupa de colectare este folosita pentru curatarea suprafetelor de drum, suprafete industriale sau orice tip de suprafata.
Datorita puterii si rezistentei sale mari, este utilizat in special de companiile responsabile cu intretinerea drumurilor.
Este echipat cu o cupa de colectare de mare capacitate, cea mai mare de pe piata din categoria sa, iar acest lucru reprezinta un mare avantaj in ceea ce priveste economisirea timpului in timpul utilizarii.
Rola de perie este compusa, in varianta standard, din inele zig-zag din polipropilena cu miez de otel; la cerere se poate realiza rola de perie compusa din 50% inele de polipropilena si 50% inele de otel, alternand, pentru lucrari mai solicitante sau prezenta asfaltului umed, materialului incrustat etc.
Rola de perie este reglabila pe inaltime, pentru a va permite sa folositi inelele pana la ultimul centimetru si in consecinta sa aveti mai putine costuri de intretinere.
Marginea de taiere reversibila, insurubat, va permite sa o reutilizati odata ce o parte este uzata.
Transmisia se realizeaza prin lant si pinioane, pentru o protectie suplimentara a motorului hidraulic, deoarece SPR este montat pe masini cu o capacitate mare de tractiune.
Partea inferioara a galetii este intarita cu benzi de frecare robuste Hardox; in plus, exista intariri suplimentare pe partile laterale si pe partea din fata a maturatorului SPR pentru a preveni deteriorarea acesteia in urma impactului.
La cerere sunt disponibile truse de udare prin gravitatie sau sub presiune, cu rezervor de 100L si pulverizatoare; Mai mult, este disponibila adaugarea unei perii laterale drepte si/sau stangi pentru a colecta materialul lateral, crescand si mai mult capacitatea de maturare.

https://www.italutilaje.ro/echipamente-gordini/
Trimite mesaj
Din Gura in Gura