Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Freza GF Gordini WE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
GF Gordini
Out Of stock
Descriere
Freza GF Gordini WE
Rotile frezante WE sunt concepute pentru a efectua sapaturi de diferite grosimi si adancimi pentru pozarea fibrei optice sau pentru pozarea altor cabluri de orice fel.
Datorita celor patru orificii de evacuare a deseurilor, o cantitate mare de material este expulzata; prin urmare, este permisa o viteza mare de avans, economisind astfel timp in timpul excavarii santurilor.
Dintele de curatare a santului actionat hidraulic va permite sa curatati santul exact dupa trecerea discului de taiere. Acest lucru va permite sa ajungeti la adancimi precise si predefinite, fara a fi nevoie sa faceti treceri duble sau sa fie nevoie sa curatati excavatia cu alte unelte.
Distribuitoarele laterale imping materialul varsat in afara zonei de tranzit a anvelopelor sau a senilelor masinii de transport, astfel se garanteaza o adancime de lucru constanta si o mai mare stabilitate si absenta vibratiilor.
Toate miscarile sunt hidraulice: translatie, pentru a putea efectua lucrari de excavare la nivelul peretelui; reglarea adancimii, pentru a sapa la adancimea dorita si activarea dintelui de curatare.
Discul de taiere este alcatuit din varfuri robuste pentru beton sau roca si poate avea grosimi diferite in functie de tipul de aplicare si de nevoi.
La cerere, este posibil sa aveti un kit de apa sub presiune cu pulverizatoare pentru reducerea prafului.

https://www.italutilaje.ro/echipamente-gordini/
Trimite mesaj
Din Gura in Gura