Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Gresare centralizata excavator New Holland

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
CNH
Cod produs
italutilaje2016
Out Of stock
Descriere
Instalatii si Echipamente SRL importa, comercializeaza, monteaza si asigura mentenanta la  sistemele de gresare centralizata produse de societatea italiana TLS Tecno Lubri System. Sistemele automate de gresare/ungere produse de societatea italiana TLS Tecno Lubri System si comercializate in Romania de Instalatii si Echipamente SRL sunt proiectate si produse direct de companie in fiecare componenta, de la pompe la distribuitoare, pana la tevi si fitinguri, care alcatuiesc fiecare unsator automat individual.

In toate cazurile, nivelul de personalizare a sistemelor automate de ungere este maxim, astfel incat modelul unic este capabil sa raspunda intr-un mod excelent la caracteristicile utilajului la care este asociat si a contextului de functionare relativ.

Sistemele de gresare automate TLS Tecno Lubri System functioneaza cu un sistem de ungere progresiva: de fapt, unitatile de dozare din seria speciala furnizeaza grasimea lubrifianta in mod constant si acest lucru face procesul de productie mai eficient si mai sigur.

Sistemele automate de ungere ale TLS Tecno Lubri System sunt echipate cu distribuitoare de foarte mare precizie, datorita carora distribuirea grasimii se realizeaza intr-o maniera capilara, chiar atingand acele puncte care nu ar putea fi niciodata atinse.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura