Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Gresare automata JCB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Italutilaje
Cod produs
italutilaje2027
Out Of stock
Descriere
Instalatii si Echipamente SRL importa si comercializeaza, monteaza si asigura mentenanta (garantie) post vanzare pentru sistemele de gresare automata si centralizata produse de catre TLS Tecno Lubri System, lider la nivel mondial pentru aceste instalatii.

Ungere automata centralizata
TLS Tecno Lubri System este compania perfecta la care sa apelati daca sunteti in cautarea unor sisteme automate de lubrifiere pentru compania dumneavoastra. Profesionalismul si experienta echipei noastre de angajati din sector stau la baza crearii de produse rezistente si de ultima generatie. Aflati cum functioneaza sistemele noastre si care sunt avantajele si dezavantajele lor.

Sisteme automate de lubrifiere: cum functioneaza
Procesul de lubrifiere automata este destul de simplu, mai ales daca toate piesele colaboratoare functioneaza cel mai bine si nu exista probleme intre o faza si urmatoarea. Sa vedem impreuna cum ajunge grasimea in zonele utilajului de lubrifiat.

Unsoarea este continuta initial intr-un recipient conectat la o pompa: aici un sistem de control electronic si vizual va permite intotdeauna sa stiti cat a mai ramas si sa evitati functionarea masinii fara ca aceasta sa poata distribui lubrifiantul. Rezervoarele mici de izolare variaza ca dimensiuni si pot fi umplute datorita capacului pozitionat deasupra lor.

Datorita unei pompe, unsoarea este introdusa intr-un sistem de conducte capabile sa reziste la presiuni foarte mari. Ambele elemente variaza in marime si putere in functie de masina care trebuie lubrifiata. Din tuburi, unsoarea ajunge in mecanismul de dozare care este capabil sa cuantifice intr-un mod extrem de precis de cate unsoare este nevoie de instrumentul conectat la sistemul de ungere.

In final, odata dozat, lubrifiantul este introdus in alte tuburi care leaga sistemul de lubrifiere de partea utilajului de uns. Grasimea se administreaza continuu pentru a asigura o functionare optima.

Sisteme automate de lubrifiere: argumente pro si contra
Inainte de a cumpara un produs, chiar si unul de la Tecno Lubri System, o companie lider in sectorul de ungere, este bine sa ii cunosti atat avantajele cat si dezavantajele. In acest caz, singura latura negativa, daca poate fi considerata ca atare, este costul achizitionarii sistemului; un cost foarte competitiv in comparatie cu cel al celor cateva alte companii din sector.

Sa vedem acum avantajele:

Economie de timp pentru operatia de ungere;
Economie de lubrifiant deoarece sistemul de dozare calibreaza perfect cantitatea exacta de furnizat;
Siguranta mai mare pentru profesionisti;
Personalizarea totala a produsului in functie de nevoile clientului;
O echipa mereu gata sa recomande produsul potrivit;
Livrari in toata lumea;
Asistenta rapida si profesionala pentru clienti.

Pentru detalii suplimentare referitoare la sistemele de gresare centralizata oferite de catre producatorul italian Tecno Lubri System si comercializate in Romania si Republica Moldova de catre societatea noastra Instalatii si Echipamente SRL nu ezitati a ne contacta la urmatoarele date de contact:
parts@italechipamente.com
office@italutilaje.ro
Tel./fax.     +40 314 212 397
Tel.mobil   +40 760 323 022
Mobil/Whatsapp +40 799 880 039
www.italutilaje.ro

Instalatii si Echipamente s.r.l
CIF/VAT/IVA  RO34671116
sediu social:
Str. MITARI, Nr.10,C.P. 052384,
Bucuresti -ROMANIA

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura