Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Gresare centralizata industria panificatie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Italutilaje
Cod produs
italutilaje2027
Out Of stock
Descriere
Instalatii si Echipamente Srl, importa, comercializeaza, monteaza si asigura mentenanta pentru sistemele de gresare centralizata produse de catre Tecno Lubri System, lider la nivel european, in domeniul instalatiilor de gresarese si lubrefiere industriale.

Prin natura lor, fabricile industriale folosesc munca de utilaje de tot felul pentru fabricarea produselor. Tipurile de echipamente utilizate in instalatiile industriale sunt nenumarate si fiecare dintre ele are caracteristici particulare care il deosebesc de celelalte. In mod similar, toate masinile au o nevoie comuna de a putea functiona la intregul lor potential: sa fie echipate cu un sistem automat de ungere capabil sa distribuie lubrifiantii intr-un mod continuu si precis.

TLS Tecno Lubri System a dezvoltat sisteme de lubrifiere centralizate specifice pentru industrie. Conceput pentru a distribui grasimea in fiecare zona a utilajelor, aceste sisteme maximizeaza randamentul instalatiei si minimizeaza riscul defectiunilor neasteptate, cauza principala a mult temutului timp de nefunctionare a masinii, in special in companiile cu ciclu de productie continuu.

Pentru detalii suplimentare referitoare la produsele comercializate de societatea noastra Instalatii si Echipamente SRL nu ezitati a ne contacta la urmatoarele date de contact:

parts@italechipamente.com
office@italutilaje.ro
Tel./fax.     +40 314 212 397
Tel.mobil   +40 760 323 022
Mobil/Whatsapp +40 799 880 039
www.italutilaje.ro

Instalatii si Echipamente s.r.l
CIF/VAT/IVA  RO34671116
sediu social:
Str. MITARI, Nr.10,C.P. 052384,
Bucuresti -ROMANIA

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura