Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Gresare automata excavator Hitachi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
TLS Italy
Cod produs
italutilaje2023
Out Of stock
Descriere
Instalatii si Echipamente SRL importa si comercializeaza, monteaza si asigura mentenanta (garantie) post vanzare pentru sistemele de gresare automata si centralizata produse de catre TLS Tecno Lubri System, lider la nivel mondial pentru aceste instalatii.

SISTEME AUTOMATICE DE UNGERE/GRESARE
Secretul TLS Tecno Lubri System este strans legat de grija extrem de meticuloasa a fazelor de proiectare, condusa de o echipa care este constant concentrata pe inovatie si dezvoltarea de produse menite sa raspunda fiecarei nevoi, de la lubrifiere minima pana la fabrici industriale mari.

Sistemele automate de ungere ale TLS Tecno Lubri System sunt utilizate pe scara larga in sectorul masinilor de terasament. Eforturile enorme la care sunt supuse aceste utilaje, conditiile de mediu nefavorabile si mediile dificile in care functioneaza fac necesara instalarea unor sisteme centralizate de ungere; fara ca, de fapt, componentele mecanice ale utilajului ar suferi in scurt timp avarii ireparabile care ar obliga firma sa suspende activitatile zilnice.

Datorita sistemelor centralizate TLS, toate piesele sunt lubrifiate la punctul potrivit in orice moment in care sunt in functiune: utilajele de terasament sunt pastrate in cel mai bun mod posibil si durata lor de viata utila prelungita.

Instalatiile TLS Tecno Lubri System sunt destinate industriilor care opereaza in multe sectoare diferite, de la industrie la agricultura, de la ecologie la productia de energie eoliana.

In mai putin de treizeci de ani de activitate, Tecno Lubri System a reusit sa cucereasca un rol de lider in sectorul productiei automate de ungere industriala, devenind un punct de referinta pentru multe industrii italiene si straine. Astazi, TLS este considerat o adevarata garantie a calitatii si fiabilitatii.

Pentru detalii suplimentare referitoare la aceste produse, nu ezitati a ne contacta:

parts@italechipamente.com
office@italutilaje.ro
Tel./fax.     +40 314 212 397
Tel.mobil   +40 760 323 022
Mobil/Whatsapp +40 799 880 039
www.italutilaje.ro

Instalatii si Echipamente s.r.l
CIF/VAT/IVA  RO34671116
sediu social:
Str. MITARI, Nr.10,C.P. 052384,
Bucuresti -ROMANIA

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura