Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Gresare centralizata excavator Volvo

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Italutilaje
Cod produs
italutilaje2026
Out Of stock
Descriere
Instalatii si Echipamente SRL importa si comercializeaza, monteaza si asigura mentenanta (garantie) post vanzare pentru sistemele de gresare automata si centralizata produse de catre TLS Tecno Lubri System, lider la nivel mondial pentru aceste instalatii.

Importanta gresarii in cazul utilajelor de constructii pentru succesul companiilor din sector:
In sectorul masinilor de terasare exista un element de o importanta atat de fundamentala fara de prezenta caruia companiile care activeaza in acest domeniu nu ar putea niciodata sa functioneze profitabil: gresarea produselor. Fara unsoarea pentru masinile de terasare, de fapt, acestea nu ar putea niciodata sa finalizeze operatiunile in care sunt utilizate fara a suferi daune majore.

Oricine cunoaste chiar si putin despre acest mediu stie cat de importanta este unsoarea pentru utilajele de terasament. Vorbim, pana la urma, de utilaje grele care, pentru a putea face pasul cu nevoile unui santier, trebuie puse sa functioneze la capacitate maxima; este normal sa ai grija de intretinerea lor.

Sistemele care distribuie unsoare la masinile de terasament, indeplinesc, asadar, sarcina de a mentine in perfecta stare utilajele folosite pe santiere, pentru a evita cel mai mare pericol pentru aceste realitati: timpul de nefunctionare al utilajului. De fapt, cine si-ar dori vreodata sa piarda zile intregi de munca pentru o problema usor de rezolvat?

Pe cine sa contactati pentru achizitionarea sistemelor de distributie a grasimilor pentru masini de terasare
Daca sunteti in cautarea unei companii specializate in productia de sisteme de distributie a grasimilor pentru utilaje de terasare, va sugeram sa luati in considerare TLS Tecno Lubri System. Cea cu sediul in Canegrate - un oras din provincia Milano - este, de fapt, una dintre cele mai importante companii din sector, avand deja numeroase colaborari cu companii de acest tip.

Sistemele automate de ungere realizate de TSL Tecno Lubri System sunt de ultima generatie si garanteaza ca utilajele dumneavoastra pot avea intotdeauna performante excelente in orice tip de situatie. Faptul ca echipa noastra este implicata si in proiectarea sistemelor de distributie a grasimilor pentru utilaje de terasament ne permite sa realizam produse adaptate clientului si deci mult mai eficiente decat cele ale concurentei.

Unitati de lubrifiere
Sistemele automate de ungere sunt cheia care permite tuturor utilajelor, mari si mici, ale unei companii sa functioneze corect si fara a necesita eforturi mari din partea personalului care trebuie sa se limiteze la supravegherea si satisfacerea solicitarilor si rapoartelor transmise de firma. 'echipament.

Aceasta usurinta in utilizare si, in consecinta, nevoia de a angaja cativa muncitori este posibila doar datorita unui sistem de unitati automate de ungere care pot fi programate in functie de nevoile industriei. Sa aflam impreuna mai multe despre aceste produse.

Unitati de control pentru ungere automata: pentru ce sunt
Dupa cum tocmai am spus, unitatile de control montate pe sistemele de ungere faciliteaza munca angajatilor departamentului in cauza, dar pentru ce sunt de fapt aceste sisteme computerizate si cum functioneaza?

Pentru detalii suplimentare referitoare la sistemele de gresare centralizata oferite de catre producatorul italian Tecno Lubri System si comercializate in Romania si Republica Moldova de catre societatea noastra Instalatii si Echipamente SRL nu ezitati a ne contacta la urmatoarele date de contact:
parts@italechipamente.com
office@italutilaje.ro
Tel./fax.     +40 314 212 397
Tel.mobil   +40 760 323 022
Mobil/Whatsapp +40 799 880 039
www.italutilaje.ro

Instalatii si Echipamente s.r.l
CIF/VAT/IVA  RO34671116
sediu social:
Str. MITARI, Nr.10,C.P. 052384,
Bucuresti -ROMANIA

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura