Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Gresare automata Liebherr

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Italutilaje
Cod produs
italutilaje2026
Out Of stock
Descriere
Instalatii si Echipamente SRL importa si comercializeaza, monteaza si asigura mentenanta (garantie) post vanzare pentru sistemele de gresare automata si centralizata produse de catre TLS Tecno Lubri System, lider la nivel mondial pentru aceste instalatii.
Cu mai bine de 20 de ani, TLS Tecno Lubri System opereaza in domeniul sistemelor de lubrifiere, aducand produse de ultima generatie in Italia si in lume care pot imbunatati semnificativ performanta companiilor care decid sa devina clientii nostri. In aceasta lunga perioada de activitate, ni s-a intamplat adesea sa raspundem la diverse intrebari; totusi, una dintre cele mai comune este exact ceea ce sa cauti intr-un sistem de lubrifiere.

Intrucat pe piata exista diverse tipuri de instrumente de acest fel, alegerea pe care sa o cumparati pentru uzina dvs. de productie devine o alegere foarte importanta si, de asemenea, destul de complicata. La urma urmei, ce sa cauti intr-un sistem de lubrifiere in care merita sa-ti investesti banii?

Sistemul TLS Tecno Lubri explica ce sa cauti intr-un sistem de lubrifiere
Inainte de a intra intr-o discutie despre ce sa cautati intr-un sistem de lubrifiere care este capabil sa satisfaca clientul 100%, dorim sa clarificam ca cel mai important lucru este sa gasim o companie de incredere si recunoscuta la nivel international pentru calitatea produsele sale; doar astfel, de fapt, se va putea avea certitudinea de a face o investitie care va dura in timp.

In acest sens, TLS Tecno Lubri System este compania potrivita pentru tine, datorita experientei sale de douazeci de ani in sector si unei echipe care include unii dintre cei mai buni ingineri si tehnicieni din jur.

Deci, ce sa cauti intr-un sistem de lubrifiere? Care sunt caracteristicile unei plante de calitate? TLS Tecno Lubri System ofera doar produse de ultima generatie care folosesc tehnologii de ultima ora pentru a asigura ungere uniforma si constanta a utilajelor, astfel incat sa le faca si mai fiabile si mai eficiente.

In plus, compania noastra ofera o instrumentare usor de utilizat, special conceputa nu numai pentru a prelungi durata de viata a utilajelor dintr-o fabrica, ci si pentru a facilita munca muncitorilor si a o face si mai sigura.

Contactati-ne urmand indicatiile pe care le gasiti la acest link pentru a descoperi intreaga productie a TLS Tecno Lubri System si numeroasele sectoare in care poate fi utilizat.

Pentru detalii suplimentare referitoare la sistemele de gresare centralizata oferite de catre producatorul italian Tecno Lubri System si comercializate in Romania si Republica Moldova de catre societatea noastra Instalatii si Echipamente SRL nu ezitati a ne contacta la urmatoarele date de contact:
parts@italechipamente.com
office@italutilaje.ro
Tel./fax.     +40 314 212 397
Tel.mobil   +40 760 323 022
Mobil/Whatsapp +40 799 880 039
www.italutilaje.ro

Instalatii si Echipamente s.r.l
CIF/VAT/IVA  RO34671116
sediu social:
Str. MITARI, Nr.10,C.P. 052384,
Bucuresti -ROMANIA

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura