Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Gresare automata linie de productie industriala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Italutilaje
Cod produs
italutilaje2019
Out Of stock
Descriere
Instalatii si Echipamente SRL importa si comercializeaza, monteaza si asigura mentenanta (garantie) post vanzare pentru sistemele de gresare automata si centralizata produse de catre TLS Tecno Lubri System, lider la nivel mondial pentru aceste instalatii.

TLS Tecno Lubri System se ocupa de proiectarea si productia de sisteme automate de ungere, dispozitive indispensabile pentru toate acele companii care activeaza in sectorul industrial.

Stabilit ca dealer oficial al celor mai bune marci din sector, TLS Tecno Lubri System este acum complet autonom in producerea sistemelor sale automate de lubrifiere, chiar si pentru cele mai mici componente. Tecno Lubri System asigura o calitate excelenta pentru fiecare dintre sistemele sale: datorita sistemelor de ungere centralizata TLS este posibila imbunatatirea eficientei utilajelor, optimizarea consumului de energie si reducerea costurilor de productie.

Instalatiile TLS Tecno Lubri System sunt destinate industriilor care opereaza in multe sectoare diferite, de la industrie la agricultura, de la ecologie la productia de energie eoliana.

In mai putin de treizeci de ani de activitate, Tecno Lubri System a reusit sa cucereasca un rol de lider in sectorul productiei automate de ungere industriala, devenind un punct de referinta pentru multe industrii italiene si straine. Astazi, TLS este considerat o adevarata garantie a calitatii si fiabilitatii.

Pentru detalii suplimentare referitoare la aceste produse, nu ezitati a ne contacta:

parts@italechipamente.com
office@italutilaje.ro
Tel./fax.     +40 314 212 397
Tel.mobil   +40 760 323 022
Mobil/Whatsapp +40 799 880 039
www.italutilaje.ro

Instalatii si Echipamente s.r.l
CIF/VAT/IVA  RO34671116
sediu social:
Str. MITARI, Nr.10,C.P. 052384,
Bucuresti -ROMANIA

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura