Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Gresare automata Caterpillar

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar
Cod produs
italutilaje2021
Out Of stock
Descriere
Instalatii si Echipamente SRL importa si comercializeaza, monteaza si asigura mentenanta (garantie) post vanzare pentru sistemele de gresare automata si centralizata produse de catre TLS Tecno Lubri System, lider la nivel mondial pentru aceste instalatii.

SISTEME AUTOMATICE DE UNGERE/GRESARE
Secretul TLS Tecno Lubri System este strans legat de grija extrem de meticuloasa a fazelor de proiectare, condusa de o echipa care este constant concentrata pe inovatie si dezvoltarea de produse menite sa raspunda fiecarei nevoi, de la lubrifiere minima pana la fabrici industriale mari.

Fiabilitatea Sistemului Tecno Lubri este demonstrata nu numai prin promptitudinea interventiilor, ci si prin transparenta actiunii si calitatea reparatiilor.

Personalul centrelor autorizate TLS, de fapt, inainte de a desfasura activitati de intretinere a utilajului, efectueaza o vizita tehnica, care este necesara pentru identificarea avariei, verificarea reparabilitatii acesteia si intelegerea celei mai bune strategii cu care sa se intervina. La finalul verificarii, echipa TLS va prezenta o oferta si abia dupa acceptarea acesteia va incepe cu repararea defectiunii.

In plus, pentru reparatiile efectuate, firma noastra foloseste doar piese de schimb originale si perfect compatibile cu utilajele in cauza. Nu conteaza daca masina dvs. de uns automata are acum cativa ani, noi cei de la TLS vom face tot posibilul sa o reconditionam fara a fi nevoie sa o inlocuim.

In plus, toate piesele de schimb folosite in timpul reparatiilor sunt acoperite de o garantie de 24 de luni. Bazati-va pe Tecno Lubri System si puteti lucra fara teama de intretinere costisitoare la orizont.

Pentru detalii suplimentare referitoare la aceste produse, nu ezitati a ne contacta:

parts@italechipamente.com
office@italutilaje.ro
Tel./fax.     +40 314 212 397
Tel.mobil   +40 760 323 022
Mobil/Whatsapp +40 799 880 039
www.italutilaje.ro

Instalatii si Echipamente s.r.l
CIF/VAT/IVA  RO34671116
sediu social:
Str. MITARI, Nr.10,C.P. 052384,
Bucuresti -ROMANIA

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura