Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Gresare automata excavator Volvo

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo
Cod produs
italutilaje2018
Out Of stock
Descriere
Societatea noastra Instalatii si Echipamente SRL importa, comercializeaza, monteaza si asigura garantia post vanzare pentru sistemele de gresare automata centralizata, produse de producatorul italian TLS Tecno Lubri System.
Calitatea este criteriul distinge sistemele automate de ungere ale TLS Tecno Lubri System a facut ca compania sa fie bine cunoscuta si apreciata in intreaga lume, dovada fiind lista bogata de tari in care este prezenta.

Experienta si know-how-ul dobandit in acesti treizeci de ani de activitate lasa o urma clara in fiecare lucrare finalizata.

In aceste decenii, TLS Tecno Lubri System si-a instalat sistemele in fiecare zona a planetei si, mai ales, in orice context si in orice conditie.

Sistemul TLS Tecno Lubri este o excelenta autentica Made in Italy si prezenta sa pe fiecare continent nu se refera doar la comercializarea produsului: compania isi sprijina fiecare dintre clientii sai cu un serviciu de asistenta riguros, chiar daca se afla in tari indepartate. .

Nu numai valoarea incontestabila a sistemelor sale de lubrifiere, ci si marele profesionalism al companiei au facut din TLS Tecno Lubri System un lider mondial.

Instalatie automata de ungere LP2 este utilizata pe scara larga la masinile de operare mici datorita dimensiunilor sale foarte mici. Mai mult, este echipat cu un rezervor transparent din policarbonat rezistent la socuri, are un motor de 12/24 Volti DC si este actionat de un programator integrat special, care include alarme.

Pompa de grasime LP 2 poate fi echipata cu trei pistoane de pompare, este disponibila cu rezervoare de diferite capacitati, in special 1,5, 1,8, 2,2 si 2,7 kg, iar presiunea maxima pe piston de pompare, asa-numita presiune de siguranta, este de 300 bar. .

Pentru a imbogati acest model de pompa de ungere exista, in plus, un sistem rapid de umplere a rezervorului.
Pompa de ungere TP 2 pentru sisteme de ungere automata este un model specific pentru sistemele cu ciocan pe masina, este dotata cu rezervor din inox de 6 sau 10 kg si poate fi aleasa in versiuni cu maxim 4 pistoane de pompare cu 12/24 Volti. Motoare electrice de curent continuu.

Presiunea maxima per piston de pompare, deci presiunea de siguranta, este de 300 bar. Printre accesoriile acestei pompe de dozare automata a grasimilor se numara si un programator cu temporizator, un sistem de control al nivelului minim de grasime, un sistem de control al presiunii in linie.

Pentru detalii suplimentare referitoare la aceste produse, nu ezitati a ne contacta:

parts@italechipamente.com
office@italutilaje.ro
Tel./fax.     +40 314 212 397
Tel.mobil   +40 760 323 022
Mobil/Whatsapp +40 799 880 039
www.italutilaje.ro

Instalatii si Echipamente s.r.l
CIF/VAT/IVA  RO34671116
sediu social:
Str. MITARI, Nr.10,C.P. 052384,
Bucuresti -ROMANIA

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura