Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Gresare automata Komatsu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu
Cod produs
italutilaje2022
Out Of stock
Descriere
Instalatii centralizate de ungere pentru sectorele agricole, navale, industriale, constructoare de masini si utilaje
Tecno Lubri System s-a remarcat intotdeauna prin calitatea sistemelor de ungere centralizata si prin gama larga de propuneri disponibile, toate diferite si personalizabile in fiecare detaliu. Principala caracteristica a sistemelor automate de ungere TLS este ca sunt proiectate pentru a se adapta la diferite masini care functioneaza in diferite sectoare. Oricare ar fi cererile si nevoile clientului, compania noastra este capabila sa le satisfaca pe deplin.

De la cele utilizate in sectorul auto pana la cele navale, de la cele dezvoltate pentru sectorul energetic pana la cele pentru agricultura, toate echipamentele industriale au nevoie de sisteme de ungere automata integrate care sa le permita sa lucreze la capacitate maxima si sa minimizeze aparitia defectiunilor. Pe piata nationala si internationala, produsele TLS reprezinta excelenta: cei care isi doresc ce e mai bun nu pot decat sa apeleze la noi.

Pentru detalii suplimentare privitoare la produsele si serviciile oferite de catre societatea noastra - Instalatii si Echipamente SRL, nu ezitati a ne contacta:
parts@italechipamente.com
office@italutilaje.ro
Tel./fax.     +40 314 212 397
Tel.mobil   +40 760 323 022
Mobil/whatsapp +40 799 880 039
www.italutilaje.ro

Instalatii si Echipamente s.r.l
CIF/VAT/IVA  RO34671116
sediu social:
Str. MITARI, Nr.10,C.P. 052384,
Bucuresti -ROMANIA

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura