Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Gresare automata incarcator frontal New Holland

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland
Cod produs
italutilaje2017
Out Of stock
Descriere
Societatea noastra Instalatii si Echipamente SRL importa, comercializeaza, monteaza si asigura mentenanta post vanzare pentru sistemele de gresare centralizate/automatizate, produse de Tecno Lubri System Italy, unul dintre producatorii recunoscuti la nivel mondial.
Aceste sisteme de gresare centralizata pot fi montate si utilizate pe diverse aplicatii:
Agricultura-masini si utilaje agricole
Constructii utilaje-excavatoare, incarcatoare frontale, nacele, macarale fixe, sau mobile, incarcatoare telescopice
Linii tehnologice de productie in industria alimentara, industria lemnului, morarit si panificatie, linii de imbuteliere, etc.
Pot fi de asemeni montate si utilizate pe generatoarele eoliene.
Enumeram in continuare cateva modele de grupuri de pompare pentru sistemele de gresare automata, comercializate de societatea noastra:
TP1 este o pompa pentru sisteme automate de ungere perfecta pentru operarea masinilor; este produs integral din aluminiu si cu elemente tehnice fabricate in Italia. Rezervorul pompei de unsoare TP 1 poate fi ales din policarbonat transparent rezistent la socuri, din otel sau din aluminiu; in plus, acest model este echipat cu un motor de 12/24 Volti DC. Pompa este echipata cu filtru de incarcare, poate fi echipata cu 4 pistoane de pompare si este, de asemenea, pilotata de un programator integrat.

Rezervoarele pot fi alese cu capacitati diferite, exact de la 2,5, 3,5, 4, 6, 8 sau 10 kg, presiunea maxima pe piston de pompare, sau asa-numita presiune de siguranta, este de 300 bar. In plus, modelul de pompa de grasime TP 1 este echipat cu diverse accesorii precum capac de incarcare superior, sistem de control al nivelului minim de grasime, sistem de control al ciclului de lubrifiere, sistem de umplere rapida a rezervorului, sistem premium.-unsoare, sistem de control al presiunii in linie.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura